Jeotermal Enerji Teknolojileri 2017’de Hız Kazanacak

By | 16 Aralık 2016

Bu yazı Dilara tarafından gönderilmiştir

Jeotermal Enerji Teknolojileri 2017’de Hız Kazanacak

Temiz, çevreyle dost ve yenilenebilir enerji kaynağı olması açısından oldukça değerli olan bu enerjiye ve jeotermal sektörüne yapılan yatırımlar, devlet destekleriyle de hız kazanıyor. JESDER’in (Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği) katkılarıyla düzenlenecek Fuar’a, kuruluşa üye santrallerin yetkilileri ve satın alma yöneticileri de katılım gösterecek. Sektöre girmek isteyen kuruluşlar için kaçırılmayacak iş ve tanıtım fırsatı olan Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Geothermal Expo), yeni yatırımların önünü açmak ve sektöre yön göstermek amacıyla 12 – 14 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.[/b][/align]

16 Aralık 2016, İstanbul. Demos Fuarcılık tarafından 4’üncüsü düzenlenecek Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Geothermal Expo), Elektrik santralleri, sondajcılar, müşavirlik – mühendislik firmaları, İzolasyonlu boru üreticileri, otomasyon scada sistemleri, pompa vana imalatçıları, ölçüm cihazları, su kimyasalları, sektörle ilgili sivil toplum kuruluşları ve jeotermal kaynağa sahip belediyelere kadar birçok alanı kapsıyor.

4.Jeotermal Enerji Teknolojileri Konferansına Davetlisiniz

Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan Konferansta; JESDER Başkanı Ufuk Şentürk Jeotermal Sektörüne değerlendirirken, Green Chemicals Ar-Ge Müdürü (Jeotermal,Maden&Arıtma) Can Ali Aydın “Jeotermal Sistemlerde Şartlandırma” konusunda sunum gerçekleştirecek. Günün diğer oturumlarında ise Egesim Mak. Yük. Müh. Çığır Diner “Jeotermal Binary Santrallerinde Sıcak Aylardaki Verim Kayıpları” Aydın İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale “Çevre ve İş Güvenliği”, Nalco Water – Dr. Logan Muller “Silika Engellenmesi ve Giderilmesi: Re-enjeksiyon Sistemlerinin Rejenerasyonu” konusundaki birikimlerini aktaracak.
Ayrıca JESDER Jeoloji Yük. Müh. Hülya Kalender “Jeotermalde Çevresel Gerçekler”, Enther Enerji / Woman İn Geothermal’ den Umut Destegül Solaroğlu “Jeotermal Sektöründe İş Gücü Dağılımı”, Üsküdar Üniversitesi Öğr. Gör. A Sınıfı İSG Uzm. İnş. Müh. Turabi Karadağ ise “JES’lerde İSG Uygulamaları” hakkında bilgi verecek.

Sektör profesyonellerinin Türkiye’nin durumunu masaya yatıracağı Konferans, 12 Ocak Perşembe günü saat 11.30’da İstanbul Fuar Merkezi Efes Salonunda gerçekleşecek.
Jeotermal Fuarı ve Konferansı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler http://demosfuar.com.tr/fair/2 adresini ziyaret edebilirler.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir