ASİS’ten 3 Yeni Ürün

By | 6 Nisan 2015

3D_Calibex_II(1)

ARGE alanında akaryakıt sektörüne katma değer yaratacak yenilikçi çözüm ve ürünleri hayata geçiren Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmalarından ASİS, ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne akaryakıt sektöründe uluslararası ve ulusal alanda komple istasyon çözümleri sunan ASİS, ürün yelpazesini 3D lazer kalibrasyon ve eşsiz görüntüleme sistemi 3D CalibeX-II®, ATEX sertifikalı mobil satış terminali MobileX®, UHT teknolojisiyle kablosuz taşıt tanıma sistemi Cyber® TTS ile genişletiyor.

3D Lazer Kalibrasyon ve Eşsiz Görüntüleme Teknolojisi : 3D CalibeX – II®

Dünyada İlk kez Tek Cihazda…

3 yılı aşan AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirilen 3D CalibeX® ile tank içindeki tüm ölçüler, 3 boyutlu olarak lazer sistemi ile elde ediliyor. Kalibrasyon robotu 3D CalibeX® ile yeraltında gömülü olan tankın tüm matematik modeli çıkartılabiliyor. Böylece tankın içerisindeki yakıtın hacmi en hassas şekilde ve net olarak belirlenebiliyor. Bu doğruluk ve hız sayesinde istasyonlar, yeraltı tanklarında gerçekte kaç litre akaryakıtları olduğunu görebiliyor, aynı zamanda da EPDK’nın denetleme ve kontrol amaçlı tebliğine uygun veriler üretilebiliyor.

3D CalibeX®, Asis’e ait PCT Patentli bir üründür.

En gelişmiş teknolojiyi kullanan ASİS, 3D CalibeX-II® ile CalibeX®’in bu muhteşem özelliklerine, eşsiz tank görüntüleme ve tank içi denetimini ekledi. Yeraltı tanklarındaki kalibrasyon problemini çözerek tank deformasyonunu izleyebilen böylece SIZINTI ve KAÇAKnedenlerini görüntüleyerek tespit edebilen ve ÇEVRE Uygulamaları adına da dünyadaki İLK ve TEK en son teknolojiyi sunan ASİS, 3D CalibeX-II® ile bir ilke daha imza attı.

3D CalibeX-II® ile hem tankların hassas bir şekilde kalibre edilmesi hem de tank içi gözlem ve denetim yapılabilmektedir. Yüksek çözünürlükte görüntüleme sistemi ile tarama esnasında tank içinin canlı görüntüsü kayıt altına alınarak tank modellemeleri gerçek tank görüntüleri ile render edilir. Böylece tankların içinde çatlak, deformasyon, kalibrasyona engel borular, uygun olmayan mekanik montajlar, dalgıç ve emiş borularının durumu, korozyon, tank içi ve dışı tüm kaçaklar tespit edilebilmektedir.

3D CalibeX-II® bu özellikleri ile mükemmel bir yeraltı tank analiz teknolojisi sunar.

Yeraltı tankı lazer kalibrasyon ve HD görüntüleme teknolojisİ 3D CalibeX-II®, sadece 2” manşondan tankı gözlemleyerek işlem yapabilecek mikro boyutlardadır.

3D CalibeX-II®, Haziran 2015 döneminde “Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmeliği” ile devreye girmesi beklenilen ÇEVRE KANUNU çerçevesinde;

  • Lazer 3d modelleme ile yeraltı tanklarındaki kalibrasyonu yapabilen,

  • Tank deformasyonunu inceleyebilen,

  • Sızıntı ve kaçak durumlarını tespit edebilen

Çevre Uygulamaları” adına da dünyadaki İLK ve TEK teknolojiyi sunarak sektöre imzasını atıyor.

İstasyonlara Özel AteX Sertifikalı İlk ve Tek El Terminali: MobileX®

ASİS, akaryakıt istasyonlarındaki kartlı ve cam etiketli sadakat satış sistemini mobilize ederek istasyonlarda hızı, verimliliği, güvenliği sağlayan, alt yapı maliyet ve süreçlerini önleyen MobileX® ile bir ilke imza attı. İstasyonlara özel dayanıklı tasarımı ve kolay kullanımı ile dikkat çeken MobileX® araç camındaki kimlik etiketi ya da müşteri kartını okuyabilecek ergonomik tasarıma sahiptir.

Kullanım kolaylığı ve kablosuz haberleşme teknolojisi sayesinde araç plakasını doğrudan otomasyona veya yazar kasaya göndererek plakanın ve müşterinin yanlış işlenmesini engeller.

Wireless teknoloji sayesinde tüm pompacıların satış yeteneğini esnekleştirir ve arttırır. Elde taşınabilir olmasından dolayı pompacı, her pompada bu cihazı kullanabilir ve satış yapabilir. Pompacıyı plakayı doğru girme derdinden kurtarır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir