Aydınlatmada Pim Teknolojisi

By | 20 Eylül 2012


Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı / EIF 2012, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle, 4-5 Ekim 2012 tarihlerinde Ankara’da düzenleniyor. Cemdağ Aydınlatma fuara, pim teknolojisi sayesinde yüzde 70’e varan enerji verimliliği sağlayan yol armatürü  “LED Magnum CL2025” ile katılıyor. 

Çeşitli enerji kaynaklarının ve enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirileceği ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınacağı “Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı / EIF 2012, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle 04 – 05 Ekim 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek. Yerli ve yabancı pek çok enerji firmasının yanı sıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı kongre “ATO Congresium Ankara International Convention & Exhibition Centre”de yer alacak.

Cemdağ Aydınlatma, fuara, ilk olarak Nisan 2012’de Frankfurt’ta düzenlenen “Light&Building” fuarında tanıttığı yeni ürünü Magnum CL2025 ile katılıyor. Bu ürün ile geleceğin teknolojisini çevreci çözümler ile birlikte ortaya koyan Cemdağ, LED teknoloji kullanılarak geliştirilen yeni ürünü Magnum CL2025 ile enerji verimliliğinde önemli oranda tasarruf sağlıyor. M5, M4, M3 ve M2 yol aydınlatması sınıflarına uyumluluk gösteren LED Magnum CL2025 Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı / EIF 2012’de tanıtılacak.

Geri dönüşümlü hammadde ile tasarlandı

Dayanıklı hammadde alüminyum enjeksiyon teknolojisi ile üretilen LED armatürleri arasında yerini alan Magnum CL2025, altı farklı montaj modülü sayesinde farklı konsol açılarına da uyumluluk gösteriyor. Geri dönüşümlü hammadde ile tasarlanan ve içerisinde civa bulundurmayan bu yeni ürün, minimum 50 bin saat armatür ömrü sunuyor. Yol aydınlatmasına uygun tasarlanan ve içerisinde optik sistem barındıran Magnum CL2025, etkin iş yönetimi sayesinde bakım ve servis maliyetini de düşürüyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir