Deloitte Enerji Forumu Başlıyor

By | 24 Eylül 2012


Denetim, Vergi, Danışmanlık, Kurumsal Finansman ve Kurumsal Risk alanlarında faaliyet gösteren Deloitte, Deloitte Global E&R Forum”unu bu yıl İstanbul’da düzenliyor. Enerji sektöründeki son gelişmelerin tartışılacağı forumun bu yılki konusu “Avrupa Enerji Arz Güvenliğinde Türkiye’nin Yeri ve Rolü / Enerji Kavşağında”…

Enerji Bakanı Taner Yıldız ve CEO’lar zirvede buluşuyor

Forumda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Müsteşarı 4 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Hasan Köktaş ve Deloitte Enerji ve Doğal Kaynaklar Lideri Carl Hughes ile sektörün önde gelen isimleri konuşmacı olarak yer alıyor.  Deloitte Enerji ve Doğal Kaynaklar grubunun aktif olduğu başta Avrupa, Kuzey Amerika, Asya ve Uzakdoğu gibi çok sayıda bölgeden yüzün üzerinde şirket ortağı da, bu organizasyon için Türkiye’ye geliyor.

Türkiye pazarındaki hareketlilik Deloitte’un ilgisini çekiyor

Forumun Türkiye’de yapılmasının önemine dikkat çeken Deloitte Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Lideri Sibel Çetinkaya, “Artan nüfusu ve büyüyen ekonomisi ile büyük ölçekli ve giderek büyüyen bir enerji tüketicisi olan Türkiye, bölgede artan öneme sahip. Bu nedenle de enerji sektöründeki oyuncuların odağındayız. Bu kapsamda bakıldığında forumun ülkemizde düzenlenmesinin bize büyük katkıları olacağına inanıyoruz” dedi.

Forum kritik konulara odaklanacak

Enerji sektöründe faaliyet gösteren kurum ve şirketlerin en önemli ve üst düzey temsilcilerinin katılacağı forumda, enerji piyasalarındaki uzun vadeli vizyon ve öngörülerin yanı sıra Avrupa’nın ve Türkiye’nin enerji arz güvenliğine ilişkin stratejiler de tartışılacak. Forumda ayrıca önemli ve kritik bir konu olan Avrupa ve Türkiye için doğal gaz arz güvenliği masaya yatırılacak.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir