Enerji Borsası Tartışılıyor

By | 21 Nisan 2013

icc-2013
ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında 26 Nisan 2013 tarihinde Borsa İstanbul tarafından gerçekleştirilecek özel oturumda “Enerji Borsası” ilk kez kamuoyu önüne konuşulacak.

Sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık tarafından, 24-26 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirecek Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansı ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın 26 Nisan Cuma günü Borsa İstanbul tarafından “Enerji Borsası” konulu bir oturum düzenlenecek. Bu oturumda yapılacak açıklamalar enerji sektörünün merakla beklediği Enerji Borsası’na ilişkin sorulara yanıt verecek.

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Kemal Yılmaz’ın yöneteceği oturuma, Turcas Enerji CEO’su Batu Aksoy, Enerji Ticareti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karahan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Arz Güvenliği Daire Başkanı Abdulkadir Ongun ve Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Danışmanı Bora Oruç konuşmacı olarak katılacak.

Oturum, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ICCI 2013 kapsamında Kırmızı Salon’da saat 10.00’da başlayacak.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir