Enerji Ödülleri 2012

By | 7 Haziran 2012


Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen, her yıl ICCI – Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında verilen Enerji Ödülleri 2011 için şirketlerin yaptığı son başvuru tarihi 31 Temmuz 2012 olarak uzatıldı.

Enerji sektöründeki şirketlerden yoğun ilgi gören enerji Oscar’ları 27 Eylül 2012 tarihinde WOW Convention Center’da düzenlenecek muhteşem ödül töreni ile sahiplerini bulacak. Türkiye’de ilk kez geçtiğimiz yıl verilen Enerji Ödülleri, 2 kategoride toplam 8 şirkete veriliyor.

Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık, ikinci kez Türkiye’nin en başarılı enerji projelerini Enerji Ödülleri 2011 ile enerji sektörünün başarılı proje uygulamalarını seçiyor. Enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketler tarafından büyük ilgi gören enerjinin Oscar’ları olarak bilinen yarışmada 2 farklı kategoride toplam 8 ödül verilecek.

Başvuru tarihi uzatıldı

Ülkemizde faaliyet gösteren şirketleri, sivil toplum örgütlerini, akademisyenler ve kamu kurumlarının enerji alanında yaptığı özverili çalışmaları teşvik etmeyi amaçlayan Enerji Ödülleri, her yıl ICCI – Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında sahiplerini buluyor. Enerji sektörünün Oscar’ları olarak da bilinen ödüller için şirketlerin başvuru süreci başladı. Ödüllere başvuracak şirketler ‘Yenilenebilir Santraller’ ve ‘Termik Santraller’ olmak üzere iki kategoride yarışacak. Yenilenebilir Santraller kategorisinde 5, Termik Santraller kategorisinde ise 3 ödül verilecek. Başvurular www.enerjiodulleri.com adresinden yapılabilecek.

Yarışma jürisi

Enerji sektöründe önemli bir deneyime sahip olan ve farklı projeler geliştiren değerli yönetici ve bilim insanlarından oluşan jüri üyeleri şu isimlerden oluştu:

Prof. Dr. Beril TUĞRUL (İstanbul Teknik Üniversitesi Enerji Enstitüsü), Doç. Dr. Mustafa TIRIS, (T–Dinamik Enerji), Muzaffer BAŞARAN (EnerjiSA), Dr. Oğuz CAN (Recydia), Süreyya Yücel ÖZDEN (Dünya Enerji Konseyi Türkiye Milli Komitesi), Doç. Dr. Yurdakul YİĞİTGÜDEN (Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Emekli Müsteşar) ve Yasemin ÖRÜCÜ (ETKB Enerji İşleri Genel Müdürlüğü),

Enerji Ödülleri 2012 kategorileri

 

Yenilenebilir Santraller

  • Rüzgar Santralleri
  • Hidroelektrik Santralleri
  • Jeotermal Santralleri
  • Biyokütle ve Atık Santralleri
  • Güneş Santralleri

Termik  Santraller

  • Doğalgaz Santralleri
  • Kömür Santralleri
  • Atık Isı Santralleri

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir