Sürdürülebilir Enerji Hareketi Gönüllüleri Buluşması

By | 3 Nisan 2014

Sürdürülebilir Enerji Hareketi Derneği gönüllüleri 2014 yılı çalışmalarına devam ediyor. Yenilenebilir enerji, sürdürülebilir enerji alanında kariyer hedefleyen üniversite öğrencisi SEHAD gönüllüleri 29 Mart Cumartesi günü bir araya geldi.

Sehad-Sustena-LogoGönüllülük Programı Oryantasyon Eğitimi kapsamında SOLAR AKADEMİ’de bir araya gelen Okan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi,  Yalova Üniversitesi, Beykent Üniversitesi öğrencileri sürdürülebilir enerji, güneş enerjisi sistemleri kurulumu, yeşil iş, kariyer fırsatları konularında uzmanlardan bilgi aldı, Sürdürülebilir Enerji Hareketinin 2014 dönemi faaliyetleri konusunda katkılarda bulundu.

Gönüllülük Programı Oryantasyon Eğitimi’ne dernek kurucuları Norm Enerji’den İbrahim Erkan Yenen, Upsolar’dan Esra Canpolat, Kıymet-i Harbiye’den Mine İzmirli katıldı. Gönüllü buluşmasına ayrıca SEHAD Uluslararası İlişkiler uzmanı Mustafa Köker de değerli görüşleri ve sunumuyla katkıda bulundu.

Sürdürülebilir Enerji Hareketi Derneği (SEHAD) 10-12 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Solarex Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’nda Ana Giriş Fuaye Alanında stand çalışması ile katılacak.

Fuar öncesinde yapılan gönüllü buluşması ile fuar sırasında dernek tanıtım çalışmaları için de hazırlıklar yapıldı. 10-12 Nisan Tarihlerinde Solarex fuarında SEHAD standını ziyaret edebilirsiniz.  Fuar tanıtım çalışmaları ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi için;

www.se-had.org

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir