APC by Schneider UPS

By | 30 Mart 2010

Kritik güç ve soğutma sistemlerinde global lider olan APC by Schneider Electric, Back-UPS kesintisiz güç kaynağı ile güç koruma sistemlerinde yüksek enerji verimliliği çözümleri sunuyor. 
APC by Schneider Electric tarafından yoğun Ar-Ge yatırımları sonucu geliştirilen hat etkileşimliSchneider UPS, yüksek enerji verimli şarj, bilgisayar uyku modundayken veya hazırda beklerken uç birimlere giden gücü kesme ve otomatik gerilim regülasyonu (AVR) olan üç akülü yedek priz gibi özellikleri ile enerjinin boşa gitmesini önlüyor.

Back UPS RS550VAsunduğu  çözümler ile enerji verimliliğini artırıyor…

Ticari, ofis ve ev bilgisayar sistemleri için yüksek performansın yanı sıra yüksek akü yedekleme gücü sunan Back-UPS RS550VA hem kullanıcıların orta uzunlukta ve uzun elektrik kesintilerinde çalışabilmelerini sağlıyor hem de ekipmanı tesisat, telefon ve ağ hatlarında bulunan zarar verici dalgalanma ve ani yükselmelere karşı koruyor.

Back-UPS RS550VA ‘nın bir başka ayırt edici özelliği ise otomatik gerilim regülasyonu (AVR) olan üç akülü yedek prizleri. AVR hem düşük, hem de yüksek gerilim değerlerini anında güvenlik düzeylere getiriyor ve böylece kullanıcılar, gerilim düşüşü ve yükselmesi sırasında kesintisiz çalışabiliyor ve en çok elektrik kesintilerinde ihtiyaç duyulan akünün kapasitesi korunuyor.  Yüksek verimli elektriksel tasarıma sahip Back-UPS RS 550VA, AVR’yi baypas edebilme özelliği ile de daha az enerji harcarken enerji tasarrufunu da artırıyor.

Back-UPS RS RS550VA yenilikçi bir teknolojiye sahip ünitesi ile veri kaybını  önlüyor…

APC by Schneider Electric’in PowerChute Edition kapatma yazılımı uzun süreli elektrik kesintilerinde bilgisayar sistemini otomatik olarak kapatabilmektedir. Ancak Back-UPS RS 550VA, sahip olduğu sesli alarm, LED durum göstergeleri, kullanıcı tarafından değiştirilebilen akü, butonlu devre kesiciler ve çok sayıda priz gibi ekstra özellikleri ile  bir şirketin üretkenliğini korumak veya ev uygulamalarını sürekli olarak görülen elektrik ve veri kaybı sorunlarından korumak için ideal bir ünite olarak tasarlanmıştır.

Ünitenin başarılı ikinci nesil LCD ekranı, kullanıcıların butonları kullanarak UPS ve tesisat koşulları hakkında çeşitli bilgilere erişebilmelerini sağlar. Ayrıca Sessiz butonu iki işleve sahiptir: basılı tutulduğunda tüm sesli alarmlar devre dışı bırakılır ve basıp hemen bırakıldığında yalnızca o andaki alarm olayı için sesli uyarı susturulur.

APC by Schneider Electric Hakkında
Kritik güç ve soğutma sistemlerinde dünya lideri olan APC by Schneider Electric, ev, ofis, veri merkezi ve fabrika zemin uygulamaları için endüstri lideri ürün, yazılım ve sistemler sağlamaktadır. Schneider Electric Kritik Güç ve Soğutma Hizmetleri’nin gücü, deneyimi ve geniş ağı ile desteklenen APC, iyi planlanan, kusursuz bir şekilde monte edilen ve kullanım ömürleri boyunca korunan çözümler sunmaktadır. Yenilikçiliğe olan benzersiz bağlılığıyla APC, kritik teknoloji ve endüstri uygulamaları için enerjiyi verimli kullanan öncü çözümler sunmaktadır. Schneider Electric, 2007’de APC’yi satın alarak 2008 geliri 2,6 milyar € (3,5 milyar $) olan ve dünya çapında 12.000 çalışanı bulunan Schneider Electric Kritik Güç ve Soğutma Hizmetleri Birimini oluşturmak üzere MGE UPS Systems ile birleştirdi. APC çözümleri arasında sektörün en kapsamlı entegre güç, soğutma ve yönetim çözümü olan InfraStruXure® mimarisi de dahil olmak üzere, kesintisiz güç kaynakları (UPS), hassas soğutma üniteleri, raflar, fiziksel güvenlik ve tasarım ve yönetim yazılımları yer almaktadır. 114.00 çalışanı ve 100 ülkede faaliyetiyle Schneider Electric 2008 yılında 18,3 milyar € satış gerçekleştirdi.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir