EIF 2010 Uluslararası Enerji Konferansı

By | 30 Eylül 2010


Global Enerji Derneği tarafından 21 – 22 Ekim 2010 tarihlerinde, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle Ankara Sheraton Hotel & Convention Center’da,“EIF 2010 Uluslararası Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Kongresi” düzenlenecektir.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen uluslararası kongrelerimizin devamı niteliğinde, kapsamlı ve üst düzey bir organizasyon olan EIF’2010, yaklaşık olarak 1500 kişi olmak üzere; enerji sektörü şirket yöneticilerini, CEO’larını, karar alıcıları, enerji sektörü liderlerini, sivil toplum kuruluşları yöneticilerini, akademisyenleri ve düzenleyici kuruluşları bir araya getirecektir

Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından yakından takip edilecek olan Kongremizin, önemli katılımcılarının da etkisiyle Dünya Enerji Koridorlarında yer alan Türkiye’nin ileriye yönelik gelişme sürecine önemli katkılar sağlayacağı inancındayız.

Bu yıl açılış konuşmalarını  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Suudi Arabistan Enerji Bakanı, Prof. Hashim Bin Abdullah YAMANI, Avrupa Konseyi Enerji Komiseri Sayın Günther OETTINGER ve KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Sunat ATUN yapacaklardır. Bunun yanı sıra, Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ nın açılış konuşmasında yer alması beklenmektedir.

Kongremizde ayrıca; Hollanda Ekonomi ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Hollandalı şirketler ile Türk şirketlerini eşleştirme toplantısı yapılacaktır.

İlave olarak Enerji ve İklim Değişikliği Vakfı tarafından “İklim Değişikliği” Çalıştayı düzenlenecektir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir