Enerjide Risk Yönetimi

By | 1 Şubat 2012


Enerji Sektörü, “Enerjide Risk Yönetimi” konferansında buluşuyor. JCI Avrasya Enerji Yatırımları Takımı’nın ev sahipliğinde 29 Şubat’da gerçekleşecek organizasyonda  “Türkiye Elektrik Piyasasında Ticari ve Opsiyonel Riskler” tartışılacak.

Enerji Sektörü, risklerini ve geleceğini masaya yatırıyor. Enerji Sektörü üst düzey yöneticileri, enerji yatırımı sahipleri ve yeni yatırımcılar, sigorta şirketleri, bürokratlar, yatırım uzmanları; brokerlar, Avukatlar 29 Şubat’da ilk kez düzenlenecek “Enerjide Risk Yönetimi” Konferansı’nda buluşuyor.

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Federasyonu (JCI) Avrasya Şubesi Enerji Yatırımları Takımı bir günlük organizasyonda Enerji Dünyasının önde gelen isimlerine ve fikir liderlerine ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin ve dünyanin konusunda lider sigorta brokeri Marsh ve Türk enerji piyasasının şekillenmesinde önemli rol oynayan enerji sektörü lider danışmanlık şirketi Deloitte partnerliğinde Türk enerji sektörü riskleri ve risk yönetim çözümlerini 29 Şubat 2012 tarihinde Conrad İstanbul Otel’de masaya yatırılıyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir