Güneş Enerjisi Hesaplama Proğramı

By | 15 Haziran 2010

Kurumlar ve bireyler, Ezinç ekibi tarafından geliştirilen yeni yazılımla, güneş enerjisini en ekonomik ve verimli kullanmak için gerekli hesaplamaları rahatlıkla yapabiliyorlar…

Güneş enerjisi alanında Türkiye’nin öncü firmalarından biri olan Ezinç, kendi mühendis ekibi tarafından hazırlanan yazılımla ihtiyaca göre ne kadar güneş enerjisi kolektörü kullanılması gerektiğine dair hesaplamaları yapıyor.

Ezinç  ekibinin geliştirdiği ‘Günsoft’ isimli bu özel yazılım, güneş enerjisi ihtiyacını en ekonomik ve verimli şekilde karşılamak için hazırlandı.
Programın ekran görüntüsü
Ezinç Genel Müdürü Hakan Alaş, “Çevreye verilen önem ve maliyetlerin düşürülmesi amacıyla hem evlerde hem de büyük kurum ve tesislerde sıcak su elde etmek için güneş enerjisi kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor. Mühendislerimiz tarafından geliştirilen güneş enerjisi hesaplama programı Günsoft ile hangi ayda,  hangi ilde, ne kadar sıcak su için ne kadar güneş kolektörüne ihtiyaç duyulduğuna dair en sağlıklı bilgilere ulaşılmasını sağlıyoruz. Ücretsiz hizmete sunduğumuz bu program ile sektörü geliştirmek adına yeni bir adım attığımızı düşünüyoruz”  dedi.

One thought on “Güneş Enerjisi Hesaplama Proğramı

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir