Hizmak Group Tanıtım Yazısı

By | 23 Nisan 2011


” Geçtiğimiz günlerde Yenilenebilir Enerji yasa taslağında belirtildiği üzere devletimiz, güneş enerjisinde yerli imalatı özendirecek şekilde teşvikler vermiş, bu konuda yerli yatırımcının yatırımlarına hız vermesi gerektiğini söylemiştir. Hizmark Group olarak ülkemize olan sorumluluğumuzun bilincinde olarak solar detay parça imalatını ülkemizde gerçekleştirmek için ciddi adımlar atıyoruz.

Solis Enerji, Güneş Enerjisi konusunda uzun yıllar ar-ge çalışmaları yaptıktan sonra, 2004 yılında bu sektörde faaliyet  göstermeye başlamış ve kurulduğu günden itibaren birçok başarılı projeye imza atarak yazılı ve görsel basının da ilgisini çekmiştir. Her zaman yaptığı işlerin arkasında durmayı hedef edinen Solis Enerji, kurulduğu günden bu yana yaptığı işlerin hiçbirinden şikayet gelememesinin haklı gururunu yaşamaktadır.

Avrupa’da güneş verimliliği az olmasına rağmen, Güneş enerjisi uygulamaları hızla yaygınlaşmakta, güneş ülkesi olan ülkemizde ise, maalesef bu tip uygulamalara yeni başlanmış bulunulmaktadır. Enerji maliyetlerinin giderek artması ve çevreci bir uygulama olmasından dolayı tüm Dünya’da  hızla bu siteme geçiş yapılmaktadır.Güneş enerjisi uygulama çalışmalarında öncü kuruluş olan  Solis Enerji, Ülke ekonomisine çok büyük katkı sağlayacak bu sistemin Türkiye’de de yaygınlaştırılması için çalışmalarını devam ettirmektedir. Kendisini sürekli geliştiren Solis Enerji müşterisine anahtar teslim çözümler sunmaktadır. Güneş enerjisi ile elektrik üreterek, elektrik ihtiyacı olan her yerde farklı kullanımların ihtiyacını karşılamaktadır.”

One thought on “Hizmak Group Tanıtım Yazısı

  1. mehmet kutluk

    Amasya da YEK VE HİBRİT ENERJİYLE ilgili bir bayilik almak istiyorum.BU konuda NÜKLER ENERJİYE ALTERNATİF TEK ÇÖZÜM OLARAK GÜNEŞ VE RÜZGAR ENERJİSİNDEN ELEKTRİK ELDE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
    Amasyadan selam ve sevgiler
    http://www.kutluklardanismanlik.com

    Reply

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir