İnform Ve Legrand

By | 12 Temmuz 2010

Fransız elektrik ekipmanları üreticisi Legrand, Türk enerji kaynağı ve elektrik ekipmanları üreticisi İnform’u satın aldı. Geçtiğimiz hafta Rekabet Kurumunun onayıyla İnform, Legrand gurubunun bir üyesi oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İnform şu noktaların altını çizdi:
“Özellikle vurgulamak isteriz ki Legrand ailesine katılmış olmak Inform’un iş anlayışı ve işleyişi açısından hiçbir değişikliğe sebebiyet vermeyecektir. Müşteri iliksileri, bayi/distribütör ve servis yapısı ve çalımsa tarzlarında mevcut sözleşmeler çerçevesindeki uygulamalar devam ettirilecektir.
Bu elektrik/elektronik sektörünün iyi bilinen iki markasının işbirliğinin doğurması beklenen sonuç, Inform’un artık daha da büyük kaynakları ve pazar payı arttırmak konusunda hedefleri olan bir gurubun parçası olarak, büyümesini arttırarak devam ettirmesidir. Şu ana kadar almakta olduğunuz servis kalitesinde bir değişim olmayacağı, aynı kişilerle çalışmaya devam edeceğiniz gibi, bu birleşimin is ortaklarımıza islerini büyütme konusunda muhtelif fırsatlar sağlayacağını da belirtmek isteriz.”

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir