Led Magnum Sokak Lambası

By | 9 Ekim 2012


Çeşitli enerji kaynaklarının ve enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirildiği ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alındığı “Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı / EIF 2012, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle 04 – 05 Ekim 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşti. Yerli ve yabancı pek çok enerji firmasının yanı sıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı kongre “ATO Congresium Ankara International Convention & Exhibition Centre”de düzenlendi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’nun ziyaret ettikleri Cemdağ standında, Cemdağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sina Cem kendilerine yüzde 70’e varan enerji verimliliği sağlayan yol armatürü LED Magnum CL2025 hakkında bilgi verdi.

Geleceğin teknolojisini çevreci çözümler ile birlikte ortaya koyan Cemdağ Aydınlatma, LED teknoloji kullanılarak geliştirilen yeni ürünü Magnum CL2025 ile enerji verimliliğinde önemli oranda tasarruf sağlıyor. LED Magnum CL2025, M5, M4, M3 ve M2 yol aydınlatması sınıflarına uyumluluk gösteriyor.

Geri dönüşümlü hammadde ile tasarlandı

Alüminyum enjeksiyon gövde yapısına sahip kendi sınıfının tasarım ürünü olan Magnum CL2025, LED armatürler arasında sahip olduğu benzersiz özellikler ile en önde yerini alıyor. Altı farklı montaj modülü sayesinde farklı konsol açılarına da uyumluluk gösteriyor. Geri dönüşümlü hammadde ile tasarlanan bu ürün, içerisinde cıva veya herhangi zararlı bir gaz bulundurmuyor ve minimum 50 bin saat armatür ömrü sunuyor. Özellikle yol aydınlatmasına uygun tasarlanan ve benzersiz optik sistemi olan Magnum CL2025, etkin iş yönetimi sayesinde bakım ve servis maliyetini de düşürme özelliğine sahip.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir