GENSED yeni yönetim kurulunu seçti

By | 17 Mayıs 2012

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) yeni yönetim kurulu yapılan seçim çalışmalarının ardından görevine başladı. 2009 yılında kurulan, güneş elektriği konusunda faaliyet gösteren birçok özel ve tüzel kişiliğin oluşturduğu en büyük sektör derneği olan GENSED’in yeni yönetim kurulu 2 yıl boyunca görevini sürdürecek.

11 Mayıs 2012 tarihinde Taksim Hill Otel’ de gerçekleştirilen GENSED Yönetim Kurulu seçimlerinde,  oy verme işlemlerinin ardından gerçekleştirilen oy sayımı ardından 9 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi.  GENSED’in yeni yönetim kurulunun asil ve yedek üyeleri seçiminin ardından yönetim kurulu dernek başkanını seçmek üzere seçimi tamamlayarak toplantıyı sona erdirdi.

GENSED’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden ve firmalardan oluştu:
Erinç Kısa (Polat Enerji), Hakan Erkan (Arıen Enerji), İsmail Hakkı Karaca (Solimpeks Enerji),Mehmet Emre Okuyan (Borusan Enbw Enerji),Osman Özberk (Solarturk Enerji),Ömer Cihan Karahan (Merk Solar Enerji),Sinan Bubik (Sıemens),Şadi Büyükkeçeci (Kcetaş), Prof.Dr.Şener Oktik (Şişecam)

Sektörde uzun yıllar güneş teknolojileri ile ilgili çalışmalarda bulunmuş, akademisyen kimliği ile de çok başarılı çalışmalar veren ve şu anda Şişecam ARGE Başkanı olarak görev yapan Prof.Dr.Şener Oktik ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeni dönemde göreve başlayacaktır.

One thought on “GENSED yeni yönetim kurulunu seçti

  1. Solar-Santral

    Sektörel beklentilerin yenilendiği bir döneme giriyoruz. Daha iyiye ulaşmak için yeni başlangıçlara umutla bakıyoruz. Yeni yönetimi kutlar, başarılar dileriz.

    Reply

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir