Güneşin Sahibi Varmış

By | 29 Kasım 2010


İspanyol bir kadın noterden aldığı belgeye dayanarak güneşin sahibi olduğunu iddia etti. Sahibi olduğu kaynağın izinsiz kullanıldığını düşünen Angeles Duran adlı 49 yaşındaki kadın herkesten aydınlatma ve ısınma ücreti istiyor.

Milletlerarası antlaşmalara göre gök cisimlerinin hiç bir ülkenin malı olamayacağını biliniyor. Bu güne kadar yazılmış hiçbir maddede güneşin kişiler tarafından sahiplenilemeyeceği ibaresinin bulunmayışından kendine vazife çıkaran Duran, notere giderek “Dünya’dan yaklaşık 149,600,000 kilometre uzaklıkta, Güneş sisteminin merkezinde bulunan, G2 spektral tipi Güneş adlı yıldız bana aittir” şeklinde bir belge almayı başarmış?

Yaşayan herkesten (bekli de güneş enerjisi şirketlerinden) güneş kullanım parası almak için girişimlerine en kısa sürede başlayacağını söyleyen Duran neyse ki hayırsever çıkmış. Kazandığı paranın %10’unu kendine ayırırken geri kalan kısmını emeklilik fonları ve dünyadaki açlık sorunu için harcayacakmış.

2 thoughts on “Güneşin Sahibi Varmış

  1. GAFFAR

    Bende kime dava açıcam diye düşünüyordum güneşin bana verdiği zararı Angeles Duran ödeyecek budurumda güneş onun olduğuna göre 1.870.000 $ faizleri eklemedim tarlamdaki mahsüller güneşten kavruldu, Kadın güneşine sahip çık ,bak senide yaktı 1.870.000 $ ödeyince aklın başına gelecek…
    Allah cezanı vermeden ben vericem….

    Reply

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir