Ulusal Enerji Verimliliği Forumu

By | 9 Ocak 2013

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen UEVF 2013 – 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 10 Ocak 2013 Perşembe günü WOW Convention Center’da yapılacak törenle açılacak.

“Verimli Kullanırsan, Enerji Gelecektir” teması altında gerçekleşecek UEVF 2013 kapsamında yapılacak çeşitli oturum ve panellerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, özel sektör temsilcileri ve akademisyenler bildirilerini sunacak. Forumun amacı toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasını sağlamak.

Dört bakan davetli
4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 10 Ocak 2013 tarihinde İstanbul WOW Covention Center’da düzenlenecek törenle açılacak. Açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer davet edilmiş olup, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBMM, Sanayi, Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Hasan PALAZ ve Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf YAZAR katılacaklar. Ayrıca forumun ilk gününde Uluslararası Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Dr. Fatih Birol “Enerji Verimliliğine Genel Bakış” konulu bir konuşma gerçekleştirecek.
Enerji verimliliği haftası

Konu : UEVF 2013 – 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı açılışı

Tarih : 10 Ocak 2013 Perşembe

Saat : 09.30

Adres : WOW Convention Center / Yeşilköy

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir